Бразилия – Боливия Прогноза 14.06.2019

От днес до 7 юли ще се проведе 46-то издание на Копа Америка. 12 отбора ще се борят за спечелването на турнира – освен 10 държави от Южна Америка, ще участват и поканените в турнира Япония и Катар. Днес турнирът ще открият отборите на Бразилия и Боливия.

Бразилия е фаворитът, но липсата на контузения Неймар ще направи интригата малко по-голяма. Бразилците не са имали загуба в 10 поредни срещи, след като бяха елиминирани в Световното в Русия миналата година.

Боливия започват с възможно най-трудния противник. Последната победа на Боливия беше срещу Мианмар през октомври 2018. В интерес на истината, боливийците направиха равенство 0:0 срещу Бразилия през 2017-а, но срещата се игра на роден терен, чиято висока надморска височина обикновено затруднява гостуващия тим.

Все пак, дори и без Неймар, Бразилия би трябвало да има предостатъчно други „козове“, за да започне турнира с победа. Всичко друго би било изненада. Нашата прогноза е за много голове – над 3.5, а ако някои от тях е отбелязан от Боливия – няма да се разсърдим. Пожелаваме ви приятни емоции!