Прогноза за Норич – Уотфорд, 08.11.2019

Последният в класирането – Норич, посреща предпоследния – Уотфорд, в среща от 12-ти кръг на английската Премиер Лига.

Прогноза Норич Сити - Уотфорд
Прогноза Норич Сити – Уотфорд


Норич е спечелил само една точка от последните си шест мача и ще встъпи в мача в ужасяваща форма; неспособността на “Канарчетата” да се справят в собствената си половина продължава да ги тормози. След промоцията им от Чемпиъншип, Норич са допуснали средно над 2,3 гола на среща. Като цяло, Норич са допуснали 14 гола в 5 мача като домакин, което ги прави вторите най-зле представящи се домакини във Висшата Лига след Саутхямптън.

Малкият лъч надежда за днешното домакинство е фактът, че Норич е отбелязал 90% от головете си в тези 5 домакински мача – заради, което и имат тези две победи досега.
Ако погледнем статистиката ще видим, че и двата отбора са отбелязвали във всичките домакинства на Норич в Премиер Лигата през този сезон. Ето защо ние смятаме, че тази прогноза – гол-гол – е логична и за срещата им с Уотфорд в петък.

“Стършелите” са отбелязали само 6 гола досега и заемат най-долното място в класацията по отбелязване на гол в Лигата. Но от друга страна заемат доста високото 9-то място в класацията по средни опити за гол – 12,6, което говори че футболистите на Кике Санчес Флорес може би не са чак толкова беззъби, колкото изглеждат.
Според нас и Норич, и Уотфорд, ще съумеят да се възползват от слабостите в защита на опонента си. Затова избираме прогнозата гол-гол и точен резултат 2-2. Пожелаваме ви приятни емоции и късмет!