Реал Бетис – Еспаньол Прогноза 29.04.2019

Реал Бетис посреща Еспаньол в опит да спре разочароващата серия от загуби.

Десетият класирането Реал Бетис е спечелил само 1 последните си 7 срещи в Ла Лига, което увеличава напрежението върху треньора Енрике „Кике“ Сетиен, който ще трябва да мисли начини да излезе от „дупката“ и да върне доверието на ръководство и фенове. Така, днешната победа за Реал е задължителна.

Еспаньол ще се опита да увеличи това напрежение, въпреки че в интерес на истината и двата отбора няма нещо особено, за което да се борят в оставащите няколко кръга.

Под съмнение дали ще влезе в игра за Реал Бетис е само Вилиам Карвальо, докато проблемните футболисти за Еспаньол са повече. Според сведенията ни контузени са Диего Лопес, Пабло Пиати, Роберто Росалес, а наказан е Естебан Гранеро. Не е сигурно дали ще играят Ернан Перес и бразилецът Ернан Перес.

Като цяло статистиката говори за резултатни мачове и за двата отбора. Имало е над 2.5 гола в последните 5 мача на Реал Бетис от Примера Дивисион. Те са допускали и поне 2 гола в последните им 3 мача от Ла Лига. Ако добавим и факта, че Еспаньол не са спечелили 11 от последните си 12 гостувания в лигата, то нашата прогноза за Реал Бетис – Еспаньол клони към над 2.5 гола. Точният резултат може би ще е 2:1. Пожелаваме ви успех и приятни емоции!

[ratings]